Voor 17:00 besteld, morgen in huis! Veilig betalen! Volg ons op Facebook

Actievoorwaarden en spelregels
(ATN Accessories Pakket t.w.v. €99)

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.


1. Win acties worden uitgeschreven door ATN Network Benelux gevestigd te Alblasserdam. Op win acties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een atn box aanschaft met abonnement. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
5. De looptijd van de actie is t/m 28 februari 2018.
6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
7. ATN zal op willekeurige en op onpartijdige wijze drie winnaars uitkiezen.
8. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
9. ATN Network Benelux kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
12. Medewerkers van ATN Network Benelux zijn uitgesloten van deelname.
13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door ATN Network Benelux voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
16. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de ATN Network Benelux Klantenservice via: 0786 – 912 501 of per e-mail via: info@atnnetwork.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.